Ryhmäliikuntakalenteri

Päivämäärä Tunti Ohjaaja
Tiistai 26.9. Seinäjoki
Tiistai
10:00 - 10:50
CrossTraining by Fressi , (50 min)
Jani Mäki-Petäjä
Tiistai
10:00 - 10:55
RETRO, (55 min)
Lotta Keränen
Tiistai
11:00 - 11:30
Venyttely 30 , (30 min)
Lotta Keränen
Tiistai
16:10 - 16:40
ABS 30, (30 min)
Lotta Keränen
Tiistai
16:45 - 17:15
Spin Basic 30, (30 min)
Lotta Keränen
Tiistai
17:00 - 17:55
Fysio Workshop RYHTI + LIIKKUVUUS, (55 min)
Anu Kiviharju
Tiistai
17:20 - 18:05
Spin Basic 45, (45 min)
Jouni Hautalahti
Tiistai
18:00 - 18:50
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (50 min)
Anu Kiviharju
Tiistai
18:00 - 18:55
ZUMBA, (55 min)
Airi Fell
Tiistai
19:05 - 20:00
Les Mills BODYATTACK®, (55 min)
Heidi Savioja
Tiistai
20:05 - 21:00
HUOLTO, (55 min)
Heidi Savioja
Keskiviikko 27.9. Seinäjoki
Keskiviikko
10:00 - 10:45
Kahvakuula 45, (45 min)
Janika Hautala
Keskiviikko
10:00 - 11:00
GymCircuit, (60 min)
Tommi Kärkkäinen
Täynnä
Keskiviikko
11:00 - 11:45
Spin Basic 45, (45 min)
Janika Ahopelto
Keskiviikko
16:30 - 17:15
Fressi BODY 45, (45 min)
Pinja Sohlman
Keskiviikko
17:20 - 18:15
Warrior-X, (55 min)
Eveliina Maunumaa
Keskiviikko
17:25 - 18:10
Spin Cardio 45, (45 min)
Pinja Sohlman
Keskiviikko
17:30 - 18:20
CrossTraining by Fressi , (50 min)
Jani Mäki-Petäjä
Keskiviikko
18:25 - 19:20
Les Mills BODYPUMP®, (55 min)
Terhi Jussinmäki
Keskiviikko
19:35 - 20:30
Les Mills BODYBALANCE®, (55 min)
Linda Rantalainen
Torstai 28.9. Seinäjoki
Torstai
09:00 - 09:55
Fysio Workshop SENIORIT, (55 min)
Anu Kiviharju
Torstai
10:00 - 10:55
Fysio Workshop RYHTI + LIIKKUVUUS, (55 min)
Anu Kiviharju
Torstai
11:00 - 11:45
HUOLTO, (45 min)
Lotta Keränen
Torstai
16:30 - 17:00
Kahvakuula 30, (30 min)
Maarit Anttila
Torstai
17:05 - 17:35
PEPPU 30, (30 min)
Maarit Anttila
Torstai
17:30 - 18:20
CrossTraining by Fressi , (50 min)
Jani Mäki-Petäjä
Torstai
17:40 - 18:35
Les Mills BODYCOMBAT®, (55 min)
Eveliina Maunumaa
Torstai
17:45 - 18:40
Spin Cardio, (55 min)
Maarit Anttila
Torstai
18:45 - 19:45
Shindo, (60 min)
Tuulikki Katila
Perjantai 29.9. Seinäjoki
Perjantai
09:30 - 10:15
Les Mills BODYPUMP® 45, (45 min)
Terhi Jussinmäki
Perjantai
10:25 - 11:10
Les Mills BODYBALANCE®, (45 min)
Terhi Jussinmäki
Perjantai
11:00 - 11:50
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (50 min)
Jani Mäki-Petäjä
Perjantai
16:10 - 17:05
Les Mills BODYSTEP®, (55 min)
Kaisu Pajunen
Perjantai
17:00 - 17:45
WATTI Spin, (45 min)
Laura Jokiranta
Perjantai
17:15 - 18:10
JOOGAflow, (55 min)
Kaisu Pajunen
Perjantai
18:20 - 19:15
Les Mills BODYPUMP®, (55 min)
Heidi Savioja
Lauantai 30.9. Seinäjoki
Lauantai
09:10 - 09:55
Vatsa-Peppu 45, (45 min)
Lauantai
10:00 - 10:45
Spin Basic 45, (45 min)
Pinja Sohlman
Lauantai
10:00 - 10:45
Nallepaini, (45 min)
Lauantai
11:00 - 11:55
Fysio Workshop RYHTI + LIIKKUVUUS, (55 min)
Anu Kiviharju
Lauantai
12:00 - 12:45
LoveSuomi 45 - VALTAKUNNALLINEN LANSEERAUS, (45 min)
Eveliina Maunumaa
Lauantai
12:50 - 13:45
Warrior-X, (55 min)
Eveliina Maunumaa
Lauantai
13:50 - 14:40
CrossTraining by Fressi , (50 min)
Jani Mäki-Petäjä
Sunnuntai 1.10. Seinäjoki
Sunnuntai
16:00 - 16:55
Spin Cardio, (55 min)
Pinja Sohlman
Sunnuntai
17:00 - 18:00
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Linda Rantalainen
Sunnuntai
18:10 - 19:05
Les Mills BODYBALANCE®, (55 min)
Linda Rantalainen