Ryhmäliikuntakalenteri

Päivämäärä Tunti Ohjaaja
Tiistai 26.9. Kamppi
Tiistai
07:00 - 08:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Tiistai
07:30 - 08:30
Yksityisvaraus, (60 min) Täynnä
Tiistai
08:15 - 09:15
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Tiistai
10:00 - 10:55
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Tiistai
11:00 - 11:55
LÄMPÖ Astangajooga, (55 min)
Jessica Sharry
Tiistai
14:30 - 15:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Tiistai
16:30 - 17:25
Warrior-X, (55 min)
Tiistai
17:30 - 18:25
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (55 min)
Tiistai
17:30 - 18:25
Les Mills BODYSTEP®, (55 min)
Hanne Vilpponen
Tiistai
17:35 - 18:20
Spin Basic 45, (45 min)
Piia Pääkkönen
Tiistai
18:30 - 19:25
Les Mills BODYPUMP®, (55 min)
Hanne Vilpponen
Tiistai
19:40 - 20:35
Lämpö Jooga, (55 min)
Jaakko Kuusisto
Tiistai
21:00 - 22:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Keskiviikko 27.9. Kamppi
Keskiviikko
07:00 - 08:00
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
08:15 - 09:15
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
10:30 - 11:25
LÄMPÖ Pilates, (55 min)
Mikko Lempiäinen
Keskiviikko
12:00 - 12:55
Fysio Workshop SENIORIT, (55 min)
Keskiviikko
13:30 - 14:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
16:30 - 17:25
Fysio Workshop RYHTI + LIIKKUVUUS, (55 min)
Keskiviikko
16:35 - 17:20
Spin Basic, (45 min)
Keskiviikko
17:30 - 18:00
ABS 30, (30 min)
Keskiviikko
18:05 - 18:35
PEPPU 30, (30 min)
Keskiviikko
18:30 - 19:25
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Keskiviikko
18:40 - 19:35
LÄMPÖ Pilates, (55 min)
Annaleena Anteroinen
Keskiviikko
20:00 - 21:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Torstai 28.9. Kamppi
Torstai
07:00 - 08:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Torstai
07:30 - 08:25
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Torstai
08:30 - 09:30
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Torstai
11:00 - 11:55
Les Mills BODYPUMP®, (55 min)
Heli Somero
Torstai
12:30 - 13:30
Yksityisvaraus, (60 min)
Torstai
13:45 - 14:45
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Torstai
16:30 - 17:25
Les Mills BODYBALANCE®, (55 min)
Hanne Vilpponen
Torstai
17:30 - 18:25
Les Mills BODYATTACK®, (55 min)
Hanne Vilpponen
Torstai
17:30 - 18:25
Spin Cardio, (55 min)
Lumi Vesala
Torstai
18:30 - 19:15
Fressi Selkä 45, (45 min)
Lumi Vesala
Torstai
19:20 - 20:15
YIN JOOGA, (55 min)
Jessica Sharry
Torstai
20:45 - 21:45
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Perjantai 29.9. Kamppi
Perjantai
07:00 - 08:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Perjantai
08:15 - 09:15
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Perjantai
10:00 - 10:55
YIN JOOGA, (55 min)
Annaleena Anteroinen
Perjantai
11:00 - 11:45
Zumba 45, (45 min)
Juan Rios
Perjantai
14:30 - 15:30
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Perjantai
16:30 - 18:10
Les Mills Bodycombat maraton 120 min, (100 min)
Piia Pääkkönen
Perjantai
17:00 - 17:55
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Perjantai
18:00 - 18:15
FRESSI FRIDAY - roikunta kisa (15min), (15 min)
Perjantai
18:15 - 18:30
FRESSI FRIDAY - punnerruskisa (15min), (15 min)
Perjantai
18:30 - 18:45
FRESSI FRIDAY - vauhditon pituushyppy kilpailu (15min), (15 min)
Perjantai
18:45 - 19:00
FRESSI FRIDAY - dead ball slam x 100 (15min), (15 min)
Perjantai
20:00 - 21:00
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Lauantai 30.9. Kamppi
Lauantai
07:30 - 08:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Lauantai
08:45 - 09:45
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Lauantai
10:00 - 10:45
LoveSuomi 45 by Fressi - VALTAKUNNALLINEN LANSEERAUS, (45 min)
Laura Jäntti
Lauantai
10:05 - 10:50
Spin Basic 45, (45 min)
Miia Mänttäri
Lauantai
11:00 - 11:55
Vatsa-Peppu, (55 min)
Miia Mänttäri
Lauantai
12:00 - 15:00
Seca-mittaus (kehon hyvinvointianalyysi, veloitukseton), (180 min)
Lauantai
12:05 - 13:00
LÄMPÖ Pilates, (55 min)
Miia Mänttäri
Lauantai
14:30 - 15:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Lauantai
15:45 - 16:45
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Sunnuntai 1.10. Kamppi
Sunnuntai
07:30 - 08:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
08:45 - 09:45
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
11:00 - 11:30
Kahvakuula 30, (30 min)
Markku Rahko
Sunnuntai
11:35 - 12:05
ABS 30, (30 min)
Markku Rahko
Sunnuntai
14:30 - 15:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
15:45 - 16:45
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
17:30 - 18:25
Les Mills BODYCOMBAT®, (55 min)
Nita Pavlov
Sunnuntai
18:30 - 19:25
LÄMPÖ BODYBALANCE, (55 min)
Nita Pavlov