Ryhmäliikuntakalenteri

Päivämäärä Tunti Ohjaaja
Tiistai 26.9. Myyrmäki
Tiistai
07:00 - 07:45
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Tiistai
07:55 - 08:25
Virtual LESMILLS Bodybalance 30, (30 min)
Virtual
Tiistai
09:45 - 11:00
Lämpö Joogaflow, (75 min)
Emanuela Costea (ENG)
Tiistai
17:45 - 18:30
Spin Basic, (45 min)
Heli Somero
Tiistai
18:00 - 19:00
CrossTraining by Fressi , (60 min)
Tiistai
18:35 - 19:20
LES MILLS SH´BAM UUDEN OHJELMAN LANSEERAUS (, (45 min)
Laura Jäntti
Tiistai
18:45 - 19:40
Lämpö Joogaflow, (55 min)
Heli Somero
Tiistai
19:25 - 19:55
ABS 30, (30 min)
Laura Jäntti
Tiistai
20:00 - 20:30
PEPPU 30, (30 min)
Laura Jäntti
Tiistai
20:35 - 21:05
Lämpö Venyttely 30, (30 min)
Johanna Koikkalainen
Tiistai
21:45 - 22:40
Virtual BODYCOMBAT, (55 min)
Virtual
Keskiviikko 27.9. Myyrmäki
Keskiviikko
06:30 - 07:30
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
07:45 - 08:30
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Keskiviikko
09:00 - 10:00
CrossTraining by Fressi , (60 min)
Keskiviikko
10:00 - 10:55
LÄMPÖ Pilates, (55 min)
Charlotta Yrjölä
Keskiviikko
11:30 - 12:15
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Keskiviikko
18:00 - 18:55
FRESSI Body, (55 min)
Emanuela Costea (ENG)
Keskiviikko
18:00 - 18:55
Kuntosalin starttikurssi, (55 min)
Keskiviikko
18:15 - 19:10
ZUMBA, (55 min)
Juan Rios
Keskiviikko
19:00 - 20:15
Lämpö YinJooga, (75 min)
Heli Somero
Keskiviikko
19:20 - 20:15
LES MILLS BODYPUMP UUDEN OHJELMAN LANSEERAUS, (55 min)
Emanuela Costea (ENG)
Keskiviikko
20:30 - 21:15
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Keskiviikko
20:30 - 21:15
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Keskiviikko
21:25 - 21:55
Virtual LESMILLS Bodybalance 30, (30 min)
Virtual
Torstai 28.9. Myyrmäki
Torstai
07:00 - 07:45
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Torstai
08:00 - 09:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Torstai
09:00 - 09:55
Kuntosalin starttikurssi, (55 min)
Torstai
12:00 - 13:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Torstai
17:30 - 18:25
Fressi Selkä, (55 min)
Terhi Hänninen
Torstai
18:00 - 18:55
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Johanna Koikkalainen
Torstai
18:00 - 18:30
Spin Basic 30, (30 min)
Hanna Ulmanen
Torstai
18:35 - 19:30
LÄMPÖ Pilates, (55 min)
Terhi Hänninen
Torstai
18:45 - 19:40
LES MILLS BODYCOMBAT UUDEN OHJELMAN LANSEERAUS, (55 min)
Hanna Ulmanen
Torstai
19:50 - 20:40
Les Mills Bodybalance 30, (50 min)
Hanna Ulmanen
Torstai
21:30 - 22:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Perjantai 29.9. Myyrmäki
Perjantai
06:30 - 07:30
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Perjantai
09:00 - 09:55
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Perjantai
09:30 - 10:25
LÄMPÖ Hathajooga, (55 min)
Tiina Väinölä
Perjantai
10:00 - 10:55
Fysio Workshop RYHTI + LIIKKUVUUS, (55 min)
Perjantai
17:30 - 18:25
Les Mills BODYPUMP®, (55 min)
Hanna Ulmanen
Perjantai
18:35 - 19:30
Spin Cardio, (55 min)
Hanna Ulmanen
Perjantai
19:00 - 19:45
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Perjantai
20:00 - 21:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Perjantai
21:00 - 22:00
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Lauantai 30.9. Myyrmäki
Lauantai
09:30 - 10:25
Vatsa-Peppu, (55 min)
Erna Piila
Lauantai
10:00 - 10:55
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Johanna Koikkalainen
Lauantai
10:30 - 11:25
Lämpö Venyttely , (55 min)
Erna Piila
Lauantai
11:45 - 12:30
LoveSuomi 45 - VALTAKUNNALLINEN LANSEERAUS, (45 min)
Laura Jäntti
Lauantai
16:00 - 17:00
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Lauantai
17:00 - 17:45
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Lauantai
18:00 - 19:00
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Sunnuntai 1.10. Myyrmäki
Sunnuntai
09:00 - 10:00
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
10:00 - 10:45
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Sunnuntai
11:00 - 12:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
12:00 - 12:30
Virtual LESMILLS Bodybalance 30, (30 min)
Virtual
Sunnuntai
17:00 - 18:15
Spin Cardio 75, (75 min)
Terhi Hänninen
Sunnuntai
18:30 - 19:25
Les Mills BODYPUMP®, (55 min)
Hanna Ulmanen
Sunnuntai
19:35 - 20:30
LES MILLS BODYBALANCE UUDEN OHJELMAN LANSEERAUS (lämpö), (55 min)
Hanna Ulmanen
Sunnuntai
21:00 - 22:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
22:05 - 22:35
Virtual LESMILLS Bodybalance 30, (30 min)
Virtual