Ryhmäliikuntakalenteri

Päivämäärä Tunti Ohjaaja
Tiistai 26.9. Leppävaara
Tiistai
10:00 - 10:55
RETRO, (55 min)
Jenni Laaksonen
Tiistai
11:05 - 11:50
Vesijumppa 45, (45 min)
Jenni Laaksonen
Tiistai
16:30 - 17:30
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Pauliina Henttinen
Tiistai
17:35 - 18:20
Les Mills SH’BAM® 45, (45 min)
Pauliina Henttinen
Tiistai
18:00 - 18:55
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Tiistai
18:00 - 19:15
Spin Basic 75, (75 min)
Miia Mänttäri
Tiistai
18:20 - 19:15
YIN JOOGA, (55 min)
Annaleena Anteroinen
Tiistai
19:30 - 20:25
Warrior-X, (55 min)
Miia Mänttäri
Keskiviikko 27.9. Leppävaara
Keskiviikko
07:00 - 07:55
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Keskiviikko
09:30 - 10:25
Aikuinen-lapsi jumppa, (55 min)
Elina Ahokas
Keskiviikko
10:30 - 11:25
Dance 45, (55 min)
Elina Ahokas
Keskiviikko
11:30 - 12:25
Fysio Workshop SENIORIT, (55 min)
Keskiviikko
15:30 - 16:25
Yksityisvaraus, (55 min)
Miia Mänttäri
Täynnä
Keskiviikko
16:30 - 17:25
Kahvakuula, (55 min)
Miia Mänttäri
Keskiviikko
17:30 - 18:25
Les Mills BODYCOMBAT®, (55 min)
Tiina Lehtonen
Keskiviikko
17:40 - 18:25
VesiCircuit 45, (45 min)
Miia Mänttäri
Keskiviikko
18:35 - 19:30
ZUMBA, (55 min)
Heidi Wahlman
Keskiviikko
19:35 - 20:20
Venyttely 45, (45 min)
Heidi Wahlman
Torstai 28.9. Leppävaara
Torstai
09:30 - 10:30
Yksityisvaraus-Espoon kaupunki, (60 min)
Jenni Laaksonen
Täynnä
Torstai
10:00 - 10:30
Fressi Selkä 30, (30 min)
Torstai
10:30 - 11:30
Yksityisvaraus-Espoon kaupunki, (60 min)
Jenni Laaksonen
Täynnä
Torstai
10:35 - 11:30
YIN JOOGA, (55 min)
Torstai
11:45 - 12:45
Yksityisvaraus-Espoon kaupunki, (60 min)
Jenni Laaksonen
Täynnä
Torstai
12:45 - 13:45
Yksityisvaraus-Espoon kaupunki, (60 min)
Jenni Laaksonen
Täynnä
Torstai
13:45 - 14:45
Yksityisvaraus-Espoon kaupunki, (60 min)
Jenni Laaksonen
Täynnä
Torstai
16:30 - 17:25
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (55 min)
Torstai
16:30 - 17:25
Vatsa-Peppu, (55 min)
Pauliina Henttinen
Torstai
17:30 - 18:25
Fysio Workshop RYHTI + LIIKKUVUUS, (55 min)
Torstai
17:30 - 18:15
Vesijumppa 45, (45 min)
Pauliina Henttinen
Torstai
18:00 - 18:55
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Torstai
18:30 - 19:25
LES MILLS BODYBALANCE UUDEN OHJELMAN LANSEERAUS, (55 min)
Emanuela Costea (ENG)
Torstai
19:00 - 19:50
Yksityisvaraus, (50 min)
Miia Mänttäri
Täynnä
Perjantai 29.9. Leppävaara
Perjantai
09:30 - 10:15
Vesijumppa 45, (45 min)
Jenni Laaksonen
Perjantai
09:30 - 10:25
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Perjantai
10:30 - 11:25
FRESSI Body, (55 min)
Miia Mänttäri
Perjantai
15:00 - 16:00
Yksityisvaraus, (60 min) Täynnä
Perjantai
16:30 - 17:15
Yksityisvaraus, (45 min)
Miia Mänttäri
Täynnä
Perjantai
16:30 - 18:10
Les Mills Bodycombat maraton 100 min, (100 min)
Zaki Ahmed (ENG)
Perjantai
17:30 - 18:15
Spin Basic 45, (45 min)
Miia Mänttäri
Perjantai
18:30 - 19:25
Pilates, (55 min)
Miia Mänttäri
Lauantai 30.9. Leppävaara
Lauantai
09:30 - 10:25
Vatsa-Peppu, (55 min)
Mikko Lempiäinen
Lauantai
09:40 - 10:25
Vesijumppa 45, (45 min)
Jenni Laaksonen
Lauantai
10:30 - 11:25
Pilates, (55 min)
Mikko Lempiäinen
Lauantai
10:35 - 11:20
Spin Cardio 45, (45 min)
Jenni Laaksonen
Lauantai
11:30 - 12:25
Warrior-X, (55 min)
Jenni Laaksonen
Lauantai
13:30 - 14:15
LoveSuomi 45 by Fressi - VALTAKUNNALLINEN LANSEERAUS, (45 min)
Laura Jäntti
Sunnuntai 1.10. Leppävaara
Sunnuntai
10:00 - 10:55
Fressi BODY, (55 min)
Pauliina Henttinen
Sunnuntai
11:00 - 11:55
Venyttely, (55 min)
Pauliina Henttinen
Sunnuntai
17:30 - 18:25
Spin Cardio, (55 min)
Miia Mänttäri
Sunnuntai
17:30 - 18:30
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Tiina Lehtonen
Sunnuntai
18:40 - 19:35
High Roller Workshop, (55 min)
Miia Mänttäri