Ryhmäliikuntakalenteri

Päivämäärä Tunti Ohjaaja
Tiistai 26.9. Oulu
Tiistai
07:00 - 08:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Tiistai
10:30 - 11:25
Fressi BODY, (55 min)
Soile Helistén-Mikkola
Tiistai
12:30 - 13:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Tiistai
16:30 - 17:15
Les Mills BODYPUMP®, (45 min)
Soile Helistén-Mikkola
Tiistai
16:30 - 17:20
Fysio Workshop RYHTI + LIIKKUVUUS, (50 min)
Annu Lehtinen
Tiistai
17:20 - 18:15
Les Mills BODYATTACK®, (55 min)
Marko Merikukka
Tiistai
18:00 - 18:50
CrossTraining by Fressi , (50 min)
Salla Tammisalo
Tiistai
18:20 - 19:15
YIN JOOGA, (55 min)
Marjo Mätäsaho
Tiistai
19:20 - 20:05
Les Mills SH'BAM® , (45 min)
Tiitta Kartiovaara
Tiistai
20:15 - 21:15
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Keskiviikko 27.9. Oulu
Keskiviikko
07:00 - 08:00
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
10:00 - 10:50
Fysio Workshop SENIORIT, (50 min)
Annu Lehtinen
Keskiviikko
10:30 - 11:25
Les Mills BODYPUMP®, (55 min)
Jaana Korkala
Keskiviikko
11:45 - 12:45
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
16:30 - 17:25
Warrior-X, (55 min)
Jaana Korkala
Keskiviikko
17:30 - 18:20
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (50 min)
Dima Lehtinen
Keskiviikko
17:30 - 18:25
Step-muokkaus, (55 min)
Pauliina Kanervo
Keskiviikko
17:30 - 18:25
Venyttely, (55 min)
Tatjana Otra-aho Salmela
Keskiviikko
18:30 - 19:25
Les Mills BODYCOMBAT®, (55 min)
Tarja Toivanen
Keskiviikko
18:40 - 19:25
Spin Cardio, (45 min)
Pauliina Kanervo
Keskiviikko
19:30 - 20:25
Les Mills BODYBALANCE®, (55 min)
Tarja Toivanen
Torstai 28.9. Oulu
Torstai
07:00 - 08:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Torstai
10:05 - 11:00
YIN JOOGA, (55 min)
Katja Karppinen
Torstai
11:00 - 11:50
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (50 min)
Salla Tammisalo
Torstai
12:00 - 13:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Torstai
16:30 - 17:15
Fressi BODY, (45 min)
Soile Helistén-Mikkola
Torstai
17:20 - 17:50
Les Mills BODYATTACK®, (30 min)
Marko Merikukka
Torstai
17:30 - 18:15
Spin Basic, (45 min)
Terhi Mikola
Torstai
17:50 - 18:20
Les Mills BODYCOMBAT®, (30 min)
Marko Merikukka
Torstai
18:25 - 19:20
Fressi AEROBIC, (55 min)
Pauliina Aula-Kyrö
Torstai
18:30 - 19:20
Pilates, (50 min)
Tiitta Kartiovaara
Torstai
19:00 - 19:50
CrossTraining by Fressi , (50 min)
Annu Lehtinen
Perjantai 29.9. Oulu
Perjantai
08:30 - 09:25
Les Mills BODYBALANCE®, (55 min)
Tiitta Kartiovaara
Perjantai
10:30 - 11:00
PEPPU 30, (30 min)
Jaana Korkala
Perjantai
11:00 - 11:30
ABS 30, (30 min)
Jaana Korkala
Perjantai
12:30 - 13:30
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Perjantai
16:45 - 17:30
Les Mills BODYPUMP®, (45 min)
Jaana Korkala
Perjantai
17:35 - 18:20
Vatsa-Peppu, (45 min)
Perjantai
18:30 - 19:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Lauantai 30.9. Oulu
Lauantai
08:30 - 09:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Lauantai
10:00 - 10:55
Fressi BODY, (55 min)
Marjo Mätäsaho
Lauantai
10:00 - 10:55
Spin Cardio, (55 min)
Kim Wasama
Lauantai
11:00 - 11:55
JOOGAflow, (55 min)
Marjo Mätäsaho
Lauantai
12:00 - 12:50
CrossTraining by Fressi , (50 min)
Dima Lehtinen
Lauantai
12:00 - 12:50
Lasten Fressi "Hassut ja Hilpeät Hirvet" 3-6v. (lisämaksullinen), (50 min)
Elina Väyrynen
Lauantai
13:15 - 14:00
LoveSuomi 45 by Fressi - VALTAKUNNALLINEN LANSEERAUS, (45 min)
Tiitta Kartiovaara
Lauantai
14:15 - 15:15
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Lauantai
15:20 - 16:20
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Lauantai
16:30 - 17:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Lauantai
17:35 - 18:35
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Lauantai
18:40 - 19:40
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Sunnuntai 1.10. Oulu
Sunnuntai
09:15 - 10:15
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
10:30 - 11:25
Spin Cardio, (55 min)
Riina Saavinen
Sunnuntai
11:30 - 12:00
PEPPU 30, (30 min)
Elina Väyrynen
Sunnuntai
12:00 - 12:30
ABS 30, (30 min)
Elina Väyrynen
Sunnuntai
13:00 - 14:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
14:15 - 15:15
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
15:30 - 16:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
17:00 - 17:55
Les Mills BODYPUMP®, (55 min)
Riina Saavinen
Sunnuntai
18:05 - 18:35
Les Mills SH'BAM® , (30 min)
Mari Hurskainen
Sunnuntai
18:35 - 19:05
Les Mills BODYJAM ®, (30 min)
Mari Hurskainen
Sunnuntai
19:15 - 20:15
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual