Ryhmäliikuntakalenteri

Päivämäärä Tunti Ohjaaja
Tiistai 26.9. Mikkeli
Tiistai
09:00 - 09:45
Spin Basic, (45 min)
Matti Nojonen
Tiistai
10:00 - 10:55
Pilates, (55 min)
Matti Nojonen
Tiistai
16:30 - 17:00
ABS 30, (30 min)
Anna-Katri Vana
Tiistai
17:00 - 17:55
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (55 min)
Täynnä
Tiistai
17:05 - 17:50
Venyttely, (45 min)
Anna-Katri Vana
Tiistai
17:15 - 18:00
Les Mills SH'BAM® , (45 min)
Henna Hautamäki
Tiistai
18:10 - 19:05
Les Mills BODYCOMBAT®, (55 min)
Niina Vallius
Tiistai
18:15 - 19:00
Spin Basic, (45 min)
Susanna Jordan
Tiistai
18:15 - 19:00
Fressi Selkä, (45 min)
Puula Sohlman
Tiistai
19:10 - 20:05
JOOGAflow, (55 min)
Susanna Jordan
Täynnä
Keskiviikko 27.9. Mikkeli
Keskiviikko
08:30 - 09:25
YIN JOOGA, (55 min)
Susanna Jordan
Keskiviikko
09:30 - 10:15
Kahvakuula, (45 min)
Pasi Salonen
Keskiviikko
16:30 - 17:30
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Johanna Arola
Keskiviikko
16:50 - 17:35
Les Mills SH'BAM® , (45 min)
Paula Åhman
Keskiviikko
17:40 - 18:25
Spin Cardio, (45 min)
Johanna Arola
Keskiviikko
17:45 - 18:40
Les Mills BODYBALANCE®, (55 min)
Paula Åhman
Keskiviikko
17:45 - 18:45
Toiminnallinen circuit, (60 min)
Anni Laitinen
Keskiviikko
17:50 - 18:45
Les Mills BODYSTEP®, (55 min)
Puula Sohlman
Keskiviikko
18:50 - 19:50
Yksityisvaraus, (60 min)
Annastiina Multanen
Täynnä
Keskiviikko
19:05 - 20:00
YIN JOOGA, (55 min)
Henna Hautamäki
Torstai 28.9. Mikkeli
Torstai
07:00 - 07:45
Spin Basic, (45 min)
Matti Nojonen
Torstai
08:30 - 09:25
Hathajooga, (55 min)
Susanna Jordan
Torstai
09:30 - 10:25
Fysio Workshop SENIORIT, (55 min)
Torstai
15:30 - 16:15
Fressi BODY, (45 min)
Susanna Jordan
Torstai
16:30 - 17:30
Fysio Workshop RYHTI + LIIKKUVUUS, (60 min)
Pasi Salonen
Torstai
17:00 - 17:55
Les Mills BODYJAM ®, (55 min)
Anna Haapalainen
Torstai
18:00 - 18:55
Vatsa-Peppu, (55 min)
Henna Hautamäki
Täynnä
Torstai
18:05 - 19:00
Les Mills BODYBALANCE®, (55 min)
Anna Haapalainen
Torstai
18:15 - 19:00
Spin Cardio, (45 min)
Petri Lötjönen
Torstai
19:05 - 20:00
Dance, (55 min)
Jaana Lemetti
Torstai
19:15 - 20:15
Kuntonyrkkeily, (60 min)
Petri Lötjönen
Täynnä
Perjantai 29.9. Mikkeli
Perjantai
08:30 - 09:25
Les Mills BODYBALANCE®, (55 min)
Henna Hautamäki
Perjantai
09:30 - 10:25
Fressi Selkä, (55 min)
Minna Haapaniemi
Perjantai
11:00 - 11:55
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (55 min)
Anni Laitinen
Perjantai
16:15 - 17:15
Warrior-X, (60 min)
Anna-Katri Vana
Perjantai
17:30 - 18:15
Les Mills BODYPUMP®, (45 min)
Puula Sohlman
Perjantai
18:25 - 19:10
Venyttely, (45 min)
Puula Sohlman
Lauantai 30.9. Mikkeli
Lauantai
09:15 - 10:00
Spin Basic, (45 min)
Aki Lahtinen
Lauantai
10:00 - 10:55
Fysio Workshop RYHTI + LIIKKUVUUS, (55 min)
Pasi Salonen
Lauantai
11:15 - 12:10
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (55 min)
Lauantai
12:30 - 13:15
LoveSuomi 45 by Fressi - VALTAKUNNALLINEN LANSEERAUS, (45 min)
Paula Åhman
Lauantai
13:30 - 14:25
YIN JOOGA, (55 min)
Henna Hautamäki
Lauantai
14:30 - 15:25
Fysio Workshop SENIORIT, (55 min)
Sunnuntai 1.10. Mikkeli
Sunnuntai
15:40 - 16:35
Les Mills BODYPUMP®, (55 min)
Anna Haapalainen
Sunnuntai
15:50 - 16:35
Spin Basic, (45 min)
Petri Lötjönen
Sunnuntai
16:50 - 17:50
Kuntonyrkkeily, (60 min)
Petri Lötjönen
Sunnuntai
18:00 - 18:55
YIN JOOGA, (55 min)
Susanna Jordan