Ryhmäliikuntakalenteri

Päivämäärä Tunti Ohjaaja
Tiistai 26.9. Lahti Vapaudenkatu
Tiistai
07:00 - 08:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Tiistai
08:30 - 09:25
Spin Cardio, (55 min)
Mira Härkönen
Tiistai
09:30 - 10:25
Lämpö Venyttely , (55 min)
Mira Härkönen
Tiistai
10:00 - 10:55
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI Ankkuri, (55 min)
Tiistai
11:30 - 12:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Tiistai
15:00 - 15:30
Virtual BODYBALANCE, (30 min)
Virtual
Tiistai
16:30 - 17:00
ABS 30, (30 min)
Tea Skinnari
Tiistai
17:10 - 18:05
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Ilkka Seppälä
Täynnä
Tiistai
17:15 - 18:00
LÄMPÖ HUOLTO 45, (45 min)
Mira Härkönen
Tiistai
17:30 - 18:25
Spin Cardio, (55 min)
Tiistai
18:15 - 19:10
Kahvakuula, (55 min)
Ilkka Seppälä
Tiistai
18:15 - 19:10
Lämpö YinJooga, (55 min)
Mirkka Tikkanen
Keskiviikko 27.9. Lahti Vapaudenkatu
Keskiviikko
06:30 - 07:00
Virtual BODYPUMP30, (30 min)
Virtual
Keskiviikko
07:10 - 07:40
Virtual LESMILLS Bodycombat 30, (30 min)
Virtual
Keskiviikko
07:10 - 07:40
Virtual LESMILLS Bodycombat 30, (30 min)
Keskiviikko
07:45 - 08:15
Virtual LESMILLS Bodybalance 30, (30 min)
Virtual
Keskiviikko
09:30 - 10:00
Spin Basic 30, (30 min)
Mira Härkönen
Keskiviikko
10:10 - 11:05
Vatsa-Peppu, (55 min)
Mira Härkönen
Keskiviikko
11:15 - 11:45
Virtual LESMILLS Bodybalance 30, (30 min)
Virtual
Keskiviikko
11:15 - 12:15
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
11:15 - 12:10
Ryhti ja liikkuvuus , (55 min)
Keskiviikko
16:00 - 16:30
Virtual LESMILLS Bodybalance 30, (30 min)
Virtual
Keskiviikko
17:00 - 17:55
Warrior-X, (55 min)
Kati Vasarainen
Keskiviikko
18:00 - 18:55
Spin Basic, (55 min)
Keskiviikko
18:10 - 18:55
CrossCore 45, (45 min)
Kati Vasarainen
Keskiviikko
18:10 - 19:10
Les Mills BODYCOMBAT®, (60 min)
Teija Valaja
Keskiviikko
19:15 - 20:10
Lämpö Huolto, (55 min)
Henriikka Kuusisto
Keskiviikko
20:00 - 21:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Torstai 28.9. Lahti Vapaudenkatu
Torstai
07:30 - 08:30
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Torstai
08:30 - 09:25
CrossTraining by Fressi , (55 min) Täynnä
Torstai
09:10 - 10:05
Lämpö YinJooga, (55 min)
Riitta Koukkari
Torstai
11:00 - 12:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Torstai
12:05 - 13:05
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Torstai
16:30 - 17:25
Trainer Workshop KUNTOSALI STARTTI, (55 min)
Torstai
17:35 - 18:30
SPIN-X, (55 min) Täynnä
Torstai
17:35 - 18:30
Astangajooga, (55 min)
Maija Saira
Torstai
18:35 - 19:30
Dance, (55 min)
Riikka Haapea
Torstai
18:40 - 19:35
Lämpö Venyttely , (55 min)
Torstai
20:00 - 21:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Perjantai 29.9. Lahti Vapaudenkatu
Perjantai
07:20 - 07:50
Virtual LESMILLS Bodybalance 30, (30 min)
Virtual
Perjantai
08:00 - 09:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Perjantai
09:15 - 10:00
Spin Basic 45, (45 min)
Perjantai
10:10 - 10:40
Kahvakuula 30, (30 min)
Perjantai
12:00 - 13:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Perjantai
15:50 - 16:50
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Perjantai
17:00 - 18:00
Les Mills BODYATTACK®, (60 min)
Tea Skinnari
Perjantai
17:10 - 18:05
Jooga, (55 min)
Riikka Haapea
Perjantai
17:15 - 18:00
Spin Basic 45, (45 min)
Perjantai
18:10 - 19:05
LÄMPÖ Pilates, (55 min)
Riikka Haapea
Perjantai
20:00 - 21:00
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Lauantai 30.9. Lahti Vapaudenkatu
Lauantai
08:15 - 09:15
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Lauantai
09:30 - 10:25
Spin Basic, (55 min)
Heidi Antman
Lauantai
09:30 - 10:15
Aikuinen-lapsi jumppa, (45 min)
Netta Hahl
Lauantai
10:30 - 11:25
Lasten Fressi 3-4v, ”Hassut Hirvet” (lisämaksullinen), (55 min)
Netta Hahl
Täynnä
Lauantai
10:35 - 11:30
Vatsa-Peppu, (55 min)
Heidi Antman
Lauantai
11:40 - 12:35
Dance, (55 min)
Riikka Haapea
Lauantai
15:30 - 16:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Lauantai
16:35 - 17:35
Virtual BODYBALANCE, (60 min)
Virtual
Sunnuntai 1.10. Lahti Vapaudenkatu
Sunnuntai
08:45 - 09:45
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
10:00 - 10:30
PEPPU 30, (30 min)
Tea Skinnari
Sunnuntai
10:35 - 11:05
ABS 30, (30 min)
Tea Skinnari
Sunnuntai
11:15 - 12:00
Virtual BODYCOMBAT, (45 min)
Virtual
Sunnuntai
11:15 - 12:15
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
12:20 - 12:50
Virtual LESMILLS Bodybalance 30, (30 min)
Virtual
Sunnuntai
16:30 - 17:25
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Aras Shiwan
Sunnuntai
17:40 - 18:25
Spin Basic, (45 min)
Kati Vasarainen
Sunnuntai
18:35 - 19:35
LÄMPÖ BODYBALANCE, (60 min)
Hanna Lehmusto