Ryhmäliikuntakalenteri

Päivämäärä Tunti Ohjaaja
Tiistai 26.9. Iso Omena
Tiistai
07:00 - 08:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Tiistai
09:00 - 09:30
Kahvakuula 30, (30 min)
Tiistai
09:30 - 10:15
Dance 45, (45 min)
Elina Ahokas
Tiistai
09:30 - 10:15
Spin Cardio 45, (45 min)
Tiistai
10:20 - 10:50
ABS 30, (30 min)
Elina Ahokas
Tiistai
10:20 - 10:50
Lämpö Venyttely 30, (30 min)
Tiistai
13:00 - 13:45
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Tiistai
14:30 - 15:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Tiistai
16:45 - 17:45
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Tiistai
17:50 - 18:50
Les Mills BODYSTEP (Athletic), (60 min)
Inga Kristmannsdottir
Tiistai
18:00 - 19:15
LÄMPÖ Vinyasa jooga 75, (75 min)
Joanna Nyman
Tiistai
18:50 - 19:45
ZUMBA, (55 min)
Jaana Pukkonen
Tiistai
20:30 - 21:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Keskiviikko 27.9. Iso Omena
Keskiviikko
08:00 - 09:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
09:00 - 09:15
Seca-mittaus (kehon hyvinvointianalyysi, veloitukseton), (15 min) Täynnä
Keskiviikko
09:20 - 10:15
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Keskiviikko
09:30 - 10:15
Zumba 45, (45 min)
Heidi Wahlman
Keskiviikko
10:20 - 11:05
Fressi Selkä 45, (45 min)
Heidi Wahlman
Keskiviikko
11:10 - 12:05
Lämpö YinJooga, (55 min)
Saara Akujärvi
Keskiviikko
12:30 - 13:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
13:45 - 14:45
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Keskiviikko
17:00 - 18:00
Les Mills BODYSTEP®, (60 min)
Erika Ikäheimonen
Keskiviikko
17:15 - 18:00
Spin Cardio 45, (45 min)
Tiina Korpela
Keskiviikko
18:05 - 19:05
LÄMPÖ BODYBALANCE, (60 min)
Erika Ikäheimonen
Keskiviikko
18:05 - 18:35
PEPPU 30, (30 min)
Tiina Korpela
Keskiviikko
18:40 - 19:10
ABS 30, (30 min)
Tiina Korpela
Keskiviikko
20:00 - 20:45
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Torstai 28.9. Iso Omena
Torstai
07:00 - 08:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Torstai
09:20 - 10:15
Fysio Workshop SENIORIT, (55 min)
Torstai
09:30 - 10:15
Les Mills BODYPUMP® 45, (45 min)
Leena Laine
Torstai
10:20 - 11:15
LÄMPÖ Pilates, (55 min)
Laura Peltovuori
Torstai
10:25 - 11:10
LES MILLS BODYATTACK 45, (45 min)
Leena Laine
Torstai
11:30 - 12:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Torstai
12:45 - 13:45
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Torstai
16:00 - 16:45
Yksityisvaraus, (45 min)
Elina Ahokas
Torstai
17:00 - 18:00
Les Mills BODYATTACK®, (60 min)
Eeva Roos
Torstai
17:00 - 17:45
Yksityisvaraus, (45 min)
Niina Rossi
Torstai
18:00 - 18:55
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Torstai
18:00 - 18:55
LÄMPÖ Pilates, (55 min)
Laura Peltovuori
Torstai
18:05 - 18:50
Les Mills SH’BAM® 45, (45 min)
Teemu Turunen
Torstai
19:30 - 20:30
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Perjantai 29.9. Iso Omena
Perjantai
07:00 - 08:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Perjantai
09:15 - 10:10
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Perjantai
09:15 - 10:10
RETRO, (55 min)
Helena Aitti-Lindberg
Perjantai
10:15 - 11:10
Fressi Friday LÄMPÖ Yin jooga, (55 min)
Perjantai
10:15 - 11:10
Trainer Workshop KEHONPAINOTREENI, (55 min)
Perjantai
10:20 - 11:15
Aikuinen-lapsi jumppa, (55 min)
Heidi Wahlman
Perjantai
11:30 - 12:15
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Perjantai
12:45 - 13:45
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Perjantai
16:30 - 17:30
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Tiina Korpela
Perjantai
17:35 - 18:20
Spin Cardio 45, (45 min)
Tiina Korpela
Perjantai
18:25 - 18:55
Lämpö Venyttely 30, (30 min)
Tiina Korpela
Perjantai
20:00 - 21:00
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Lauantai 30.9. Iso Omena
Lauantai
07:30 - 08:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Lauantai
09:30 - 10:30
Les Mills BODYSTEP®, (60 min)
Inga Kristmannsdottir
Lauantai
10:35 - 11:30
Lasten Fressi "Hassut ja Hilpeät Hirvet" 3-6v. (lisämaksullinen), (55 min)
Heidi Wahlman
Lauantai
10:40 - 11:25
Fressi BODY 45, (45 min)
Inga Kristmannsdottir
Lauantai
11:40 - 12:25
LoveSuomi 45 - VALTAKUNNALLINEN LANSEERAUS, (45 min)
Heidi Wahlman
Lauantai
12:30 - 13:25
CrossTraining by Fressi , (55 min)
Lauantai
12:40 - 13:55
Lämpö Jooga 75, (75 min)
Hanna Nymalm
Lauantai
13:30 - 14:25
Trainer Workshop MOBILITY, (55 min)
Lauantai
14:30 - 15:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual
Lauantai
15:45 - 16:45
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Lauantai
17:00 - 17:45
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Sunnuntai 1.10. Iso Omena
Sunnuntai
08:00 - 09:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
10:00 - 10:30
PEPPU 30, (30 min)
Laura Peltovuori
Sunnuntai
10:35 - 11:30
LÄMPÖ Pilates, (55 min)
Laura Peltovuori
Sunnuntai
12:00 - 13:00
Virtual BODYCOMBAT, (60 min)
Virtual
Sunnuntai
13:15 - 14:00
Virtual LesMills SH'BAM® 45, (45 min)
Virtual
Sunnuntai
18:30 - 19:30
Virtual BODYPUMP, (60 min)
Virtual