Ryhmäliikuntakalenteri

Päivämäärä Tunti Ohjaaja
Maanantai 24.7. Tikkurila
Maanantai
17:00 - 17:45
Les Mills SH'BAM® , (45 min)
Laura Jäntti
Maanantai
17:00 - 17:45
Spin Basic 45, (45 min)
Riku Saastamoinen
Maanantai
18:00 - 19:00
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Riku Saastamoinen
Maanantai
18:00 - 19:00
Fressi goes puisto PEPPU, (60 min)
Laura Jäntti
Maanantai
19:10 - 20:10
Les Mills BODYATTACK®, (60 min)
Riku Saastamoinen
Tiistai 25.7. Tikkurila
Tiistai
16:30 - 17:30
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Essi Linturi
Tiistai
17:30 - 18:30
Les Mills BODYBALANCE®, (60 min)
Essi Linturi
Tiistai
18:30 - 19:30
Les Mills BODYCOMBAT®, (60 min)
Noora Flinkman (ENG)
Tiistai
19:35 - 20:20
Kahvakuula 45, (45 min)
Nita Aska
Keskiviikko 26.7. Tikkurila
Keskiviikko
10:00 - 11:00
Les Mills BODYBALANCE®, (60 min)
Nita Aska
Keskiviikko
17:00 - 17:30
ABS 30, (30 min)
Mikko Värri
Keskiviikko
17:35 - 18:35
Warrior-X, (60 min)
Mikko Värri
Keskiviikko
18:40 - 19:25
Zumba 45, (45 min)
Jose Mesa
Torstai 27.7. Tikkurila
Torstai
10:15 - 10:45
PEPPU 30, (30 min)
Nita Aska
Torstai
10:50 - 11:20
ABS 30, (30 min)
Nita Aska
Torstai
16:45 - 17:30
LES MILLS BODYATTACK 45, (45 min)
Sebastian Selenius
Torstai
17:35 - 18:35
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Sebastian Selenius
Torstai
18:40 - 19:10
PEPPU 30, (30 min)
Linda Spring
Torstai
19:15 - 19:45
ABS 30, (30 min)
Linda Spring
Perjantai 28.7. Tikkurila
Perjantai
10:00 - 11:00
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Amir Raphael (ENG)
Perjantai
17:00 - 17:45
Zumba 45, (45 min)
Piia Ryynänen-Alaluusua
Lauantai 29.7. Tikkurila
Lauantai
10:30 - 11:30
Les Mills BODYPUMP®, (60 min)
Amir Raphael (ENG)
Lauantai
11:30 - 12:30
Les Mills BODYCOMBAT®, (60 min)
Mikko Värri
Sunnuntai 30.7. Tikkurila
Sunnuntai
10:45 - 11:30
Spin Basic 45, (45 min)
Linda Spring
Sunnuntai
11:35 - 12:30
Vatsa-Peppu, (55 min)
Linda Spring
Sunnuntai
18:15 - 19:15
Les Mills BODYBALANCE®, (60 min)
Emanuela Costea (ENG)